Start your healthy skin journey
een reis naar de beste versie van uw huid!

Jou laten stralen, dat is mijn doel!

De schoonheidssalon in Heerenveen waar huidverbetering én ontspanning samen komt in de behandeling.

Mijn naam is Luana Di Santo, geboren in 1993 en huidspecialist sinds 2013. Februari 2023 ben ik afgestudeerd tot orthomoleculair adviseur. Ik werk namelijk graag vanuit een blijvende oplossing en kijk daarom verder dan de huid alleen verzorgen met producten en behandelingen. De huid voeden en verzorgen van binnenuit biedt extra kansen om te komen tot een stralende huid. 

Naast de juiste huidverzorgingsproducten en regelmatig een behandeling in de salon heeft de voeding en leefstijl ook een hele grote invloed op onze huidconditie. Veel huidproblemen kunnen we voorkomen of verminderen door hierin aanpassingen te doen. Met mijn opgedane kennis tot Orthomoleculair Adviseur kan ik hierin ook passende adviezen geven.

Ervaar jij hinder van pigmentvlekjes, puistjes, verstopte poriën, combinatiehuid, grove poriën, littekens, rimpels, verslapping, vochtarme huid, droge huid, roodheid of een gevoelige huid? Of ben je toe aan ontspanning?

Dan ben je bij Luana in goede handen!

Waarom By Luana?

By Luana is gespecialiseerd in de vrouwenhuid en staat voor kennis en professionaliteit in combinatie met natuurlijke huidverbetering. Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Het contact met klanten en samen doelen behalen, maakt mijn werk ontzettend leuk.

In mijn salon streef ik samen met de klant naar de beste versie van de huid. Je kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering en specialistische behandelingen zoals de biopeeling,  microneedling en fruitzuurpeelingen

In mijn salon werk ik met Salonnepro Amsterdam, Lycon waxing, en Bellabaci cupping

De producten van SPA bevatten geen Parabenen, PEG, Siliconen, Alcohol, Minerale oliën, Sulfaten, Phthalaten, geen van de 26 bekende parfum allergenen en hebben geen onnodige chemische toevoegingen.  

Op deze website tref je allerlei informatie met betrekking tot de verschillende behandelingen en het merk waar ik mee werk. Tevens is het online boeken van een afspraak mogelijk. 


Ik ontvang je graag in mijn salon, tot ziens!


Stralende groet,

Luana Di Santo

Klik hier om een afspraak te maken