Jou laten stralen, dat is mijn doel!

 De schoonheidssalon in Heerenveen waar huidverbetering én ontspanning samen komt in de behandeling.

Veel mensen verlangen naar een mooie huid. Door regelmatig een effectieve huidbehandeling te ondergaan en een persoonlijke verzorgingsroutine te volgen, kunnen we samen werken aan het realiseren van jouw huidwens. Mijn missie is om jou een ontspannen gevoel te geven terwijl we tegelijkertijd de conditie van jouw huid verbeteren.

Naast de juiste huidverzorgingsproducten en behandelingen heeft de voeding en leefstijl ook een hele grote invloed op onze huidconditie. Veel huidproblemen kunnen we voorkomen of verminderen door hierin aanpassingen te doen. Met mijn opgedane kennis tot Orthomoleculair Adviseur kan ik hierin ook passende adviezen geven.

Ervaar jij hinder van pigmentvlekjes, puistjes, verstopte poriën, combinatiehuid, grove poriën, littekens, rimpels, verslapping, vochtarme huid, droge huid, roodheid of een gevoelige huid? Of ben je toe aan ontspanning?

Dan ben je Skin Vitality by Luana in goede handen!

Waarom Skin Vitality?

Als expert op het gebied van huidverbetering richt ik mij specifiek op vrouwen van 25 jaar en ouder. Ik geloof dat bewuste vrouwen zich realiseren dat er meer nodig is om er op hun best uit te zien. Mijn doel is om deze vrouwen te ondersteunen in hun streven naar een gezonde en stralende huid, zodat ze zich zelfverzekerd en mooi voelen, ongeacht hun leeftijd. 

Daarnaast sta ik voor kennis en professionaliteit in combinatie met natuurlijke huidverbetering. Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Het contact met klanten en samen doelen behalen, maakt mijn werk ontzettend leuk.

In mijn salon streef ik samen met de klant naar de beste versie van de huid. Je kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering en specialistische behandelingen zoals de biopeeling,  microneedling en fruitzuurpeelingen

In mijn salon werk ik met Salonnepro Amsterdam, Lycon waxing, en Bellabaci cupping

De producten van SPA bevatten geen Parabenen, PEG, Siliconen, Alcohol, Minerale oliën, Sulfaten, Phthalaten, geen van de 26 bekende parfum allergenen en hebben geen onnodige chemische toevoegingen.  

Op deze website tref je allerlei informatie met betrekking tot de verschillende behandelingen en het merk waar ik mee werk. Tevens is het online boeken van een afspraak mogelijk. 


Ik ontvang je graag in mijn salon, tot ziens!


Stralende groet,

Luana Di Santo

Klik hier om een afspraak te maken