Jou laten stralen, dat is mijn doel!

 Couperose en/of Rosacea

Bij Skin Vitality by Luana richten we ons op het aanpakken van couperose, een aandoening waarbij de haarvaatjes verslappen en het bloed erin stagneert. Soms zie je zelfs kleine 'spinnetjes', ook wel bekend als 'spider naevi'. Daarnaast kan roodheid gepaard gaan met kleine papels en pustels - dit noemen we rosacea. Rosacea is een chronische, niet-besmettelijke ontsteking van de haarvaatjes, vaak zichtbaar in de vorm van een vlindervorm op het gezicht. De term 'rosacea' betekent eigenlijk 'rood als een roos'. 

Couperose en rosacea kunnen vooral later in het leven ontstaan, maar we hebben effectieve behandelopties die voor verlichting kunnen zorgen.
Ons doel is om rosacea te behandelen en onder controle te houden, hoewel het een aandoening is waar iemand altijd gevoelig voor zal blijven. Met behulp van onze speciale producten en behandelingen richten we ons op het verminderen van ontstekingen en roodheid, terwijl we tegelijkertijd de beschermende huidbarrière versterken. Dit helpt om de impact van externe invloeden te minimaliseren en je huid een stralende gloed te geven.
Hoewel de exacte oorzaak van rosacea niet eenduidig is, zijn er verschillende factoren die het kunnen uitlokken, zoals temperatuurverschillen, zonlicht, cosmetica, stress, medicijnen, hormonale schommelingen, gekruid voedsel en alcohol. Zelfs veranderingen in onze omgeving kunnen een invloed hebben. Rosacea begint vaak als onschuldige roodheid op de wangen en/of neus, maar kan zich ook ontwikkelen tot ernstigere symptomen zoals aanhoudende roodheid, papels, pustels en couperose.

Bij Skin Vitality by Luana staan we klaar om je alle mogelijkheden voor jouw huid uit te leggen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Ons doel is om jouw huid gezond en stralend te maken, ongeacht de uitdagingen die couperose en rosacea met zich mee kunnen brengen.