Jou laten stralen, dat is mijn doel!

 Start your healthy skin journey;

een reis naar de beste versie van uw huid!


Nieuwe of vaste klant - behandeling in overleg

90 min.                                    € va. 69,00

Komt u voor het eerst in de salon en/of heeft u een specifieke huidwens, huidprobleem en wilt u uw huid graag verbeteren. Boek dan deze behandeling. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we uw huidwens(en) en bekijk ik de conditie van de huid. Na aanleiding van de huidcheck gaan we aan de slag met de gepersonaliseerde behandeling, de behandeling waar uw huid behoefte aan heeft. Dit kan elke behandeling uit mijn behandel assortiment zijn. Bijvoorbeeld een Skin Improvement behandeling of juist een biopeeling, microneedling of fruitzuurpeeling. 

Tijdens deze behandelingen zijn er, indien de behandeling het toelaat, extra deelbehandelingen zoals epileren en wimpers verven of harsen bovenlip, bij te boeken. De prijs is een indicatie. v.a. €69,00

Klik hier om bovenstaande behandeling te kunnen boeken SPA Skin Improvement 

Ervaart u hinder van een droge huid, trekkerige huid, gevoelige huid, roodheid, pigmentvlekjes, doffe huid, onrustige huid, verstopte poriën of puistjes? Of wilt u de huid graag goed verzorgen en een boost geven?

Boek dan de SPA Skin Improvement behandeling in het online boekingssysteem. Door middel van de huidcheck kijk ik welke Skin Improvement behandeling (hydra, sensitive, oxygen, clear & balance) het beste voor uw huid is en welke aansluit op uw huidwensen. In alle Skin Improvement behandelingen zit een ontspannende gelaatsmassage. Dé behandeling waar huidverbetering en ontspanning samen komt.

+- 6O min.     

Tijdens alle Skin Improvement behandelingen zijn er extra deelbehandeling, zoals verven en/of epileren, bij te boeken.


Ik heb last van een droge, trekkerige en/of schilferige huid:

SPA-hydra           vochtarme huid | droge huid

€69,00

Een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling inclusief serummassage. Deze behandeling richt zich op de droge en/of vochtarme huid. Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Door middel van een serummassage van gelaat en decolleté komt u heerlijk tot rust. De behandeling wordt afgesloten met een Hyaluronic Serum en Argan Oil Elixer. Tot slot een dag- of nachtverzorging. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af.


Mijn huid is heel rood en gevoelig:

SPA-sensitive          gevoelige of dunne huid | couperose | rosacea

€69,00

Een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling voor de gevoelige huid. Tijdens deze behandeling wordt er rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huid barrière niet aan. Door middel van een serummassage van  decolleté, nek en schouders komt u heerlijk tot rust. De behandeling wordt afgesloten met het Vitamin+ Serum en Calendula Oil Elixer. Tot slot een dag- of nachtverzorging.  

 

Ik stoor mij aan de pigmentvlekjes op mijn huid:

SPA-oxygen             hyperpigmentatie | brightening | doffe/vale huid

€75,00

De SPA-oxygen behandeling is een behandeling om een doffe huid én hyperpigmentatie aan te pakken. Er wordt gewerkt met glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Er wordt gewerkt met het BioActive Vitamin C 20% en met het Oxygen Biocellulose Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen afgevoerd. Tijdens het masker geniet u van een nek, schouder en decolleté massage, De behandeling wordt afgesloten met het Brightening serum en een passende verzorging. De huid ziet er stralend en meer egaal uit.

 

Ik heb last van een onrustige huid met verstopte poriën en puistjes:

SPA-clear & balance         vette huid | gecombineerde huid | onzuivere huid | puistjes  

€75,00                             

De SPA-balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid. Deze behandeling is gericht op het diep reinigen van huid en poriën. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. De onzuiverheden worden tijdens deze behandeling lokaal behandeld met Salicylzuur. Er wordt gewerkt met BioActive Vitamine C 20% en de huid en de poriën worden diep gereinigd door het Purifying Charcoal Black Mask. Tijdens het masker geniet u van een nek, schouder en decolleté massage. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie en afgesloten met een passende verzorging.

Klik hier om 1 van de bovenstaande behandeling te kunnen boeken


Anti-Aging

SPA-boost                rijpere huid | huid met tekenen van veroudering

70 min.                                         €82,00

De perfecte behandeling voor de 40+ huid met (beginnende) lijntjes en rimpeltjes. Tijdens de SPA-boost behandeling ondergaat u  een activerende massage in combinatie met cupping massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een rijk olieserum in plaats van een massageolie. Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met 20% BioActive Vitamine C en een intensief Biocellulose masker met stamcel-peptiden. Tijdens het masker geniet u van een hand en armmassage. De behandeling wordt afgesloten met een Ampul, eye serum en Rosa Canina Oil Elixer. Tot slot een dag- of nachtverzorging.

Tijdens deze behandelingen zijn er extra deelbehandelingen, zoals verven wimpers/wenkbrauwen of harsen bovenlip, bij te boeken.

Klik hier om bovenstaande behandeling te kunnen boeken


 

Seizoensbehandeling

De nieuwste seizoensbehandeling; After summer GLOW. Geldig tot en met 21 december 2023

 

SPA - After summer GLOW
€78,00

 

Een herstellende behandeling voor na de zomer inclusief een volledige gelaatsmassage. 

Elk seizoen een passende behandeling; geschikt voor alle huidtypes. De huid wordt zowel oppervlakkig als diep gereinigd en eventuele onzuiverheden worden verwijderd. tijdens deze behandeling geniet u tevens van een volledige gelaatsmassage. De huid wordt vervolgens behandeld met een voedend masker, tijdens het masker geniet u van een hoofdhuidmassage of een handmassage, dit helemaal naar uw eigen wens. De behandeling wordt afgesloten met een serum en dag- of nachtverzorging, aangepast op het huidtype.
Tijdens deze behandelingen zijn er extra deelbehandelingen, zoals verven en/of epileren, bij te boeken.

 

 

 

 Vitamine C

dat vitamine C belangrijk is in onze voeding is geen verrassing. Maar weet u ook dat vitamine C een belangrijke aanvulling is voor uw huid?  

Vitamine C zit standaard in de BOOST behandeling. De Vitamine C is in de overige behandelingen bij te boeken voor €8,00.   


Vitamine C is te gebruiken voor verschillende indicaties;  

✔Collageenaanmaak  

✔Verstevigen van de huid

✔Rosacea  

✔Puistjes  

✔Hyperpigmentatie  

✔Geeft een doffe, vale huid een perfecte glow. 


Klik hier om een afspraak te maken